Reiki 1 kurssi syksy 2021

Reiki 1 kurssi on 9.-10.10.2021 

Kaikkiin kursseihin ilmoittautuminen alkaa heti ja täytän kurssit ilmoittautumis järjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä jokaiselle kurssille on viikkoa ennen kurssia.

Otsikko

Reiki 1- kurssi, Itsehoito

Kurssilla opitaan itsehoito Usuin menetelmällä, Reikin historiaa, Reikin periaatteet, mitä Reiki on, mihin Reikiä käytetään, kuinka Reikillä hoidetaan, eri hoitoasennot, itsehoito, kontaktihoito (ihmiset, eläimet, kasvit) ja saadaan Reiki 1 vihkimys ja 1 symboli. Kurssilla jaetaan kirjallinen materiaali.

Reiki 2- kurssi, Kaukohoito

Kurssilla saadaan Reiki 2 vihkimys, 2 symbolit, opitaan niiden käyttötarkoitukset ja merkitykset sekä kaukohoidon menetelmät, eettiset periaatteet ja vastuut ja hoitaminen läpi ajan ja paikan. Kurssilla käsitellään eri hoitomuotoja, mm. tuolihoidon tekeminen ja tehokkaat lyhythoidot. 2 kurssin aikana energian välittäminen voimistuu ja hoitoajat lyhenevät. Pääsyvaatimuksena Reiki 1- kurssin suoritus. Kurssilla jaetaan kirjallinen materiaali.

Reiki 3 koulutus, Opettajuusaste

Henkilökohtaisen kasvun prosessi ja opettajuusaste, joka antaa valmiudet opettaa 1-3 tasoja. Koulutus edellyttää Reiki 2 suorituksen. Koulutus tapahtuu yksilöohjauksena ja käynnistyy henkilökohtaisen keskustelun pohjalta. Kesto noin 10-12 kuukautta. Voidaan maksaa erissä.

Reiki 3A koulutus, Henkinen kasvu

Nyt on mahdollista käydä Reiki 3:sta pelkkä henkisen kasvun osuus ilman opettajuuteen liittyviä asioita. Koulutus tapahtuu yksilöohjauksena ja käynnistyy henkilökohtaisen keskustelun pohjalta. Kesto 6-7 kuukautta. Voidaan maksaa erissä. 

Uusimmat kommentit

08.07 | 10:35

Hei, koska tiedät voitko ottaa ja mahdollisesti milloin asiakkaita vastaa 🙏🏻?

27.06 | 08:46

Mie itse oon supersayn taso 9000 ja 3. Olen myös master-prestige meditoija.

Olen todella kiitollinen, että meitä "hulluja" on muitakin.

23.10 | 13:38

Olen aivan mykistynyt miten kaikki on osunut kohdilleen.YLi puoli vuotta siitä on kun kävin luonasi ja tässä ollaan!Elämä on ihmeellistä,uskomatonta

27.09 | 09:15

Voin suositellla Mikan kursseja. Hän on sydämellään mukana siinä mitä tekee!!!

Jaa tämä sivu